menu
search
Termékek
Menü

Vásárlási és szállítási feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket átveheti személyesen telephelyünkön vagy kérheti azok házhozszállítását.

Személyes átvétel

Megrendelése feladása előtt válassza ezt az opciót. Amennyiben nagyobb mennyiségű árut rendelt, vagy ha csak gyorsan szeretne végezni, kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel várható érkezését, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk kiszolgálni.

Házhozszállítás

Válassza ezt az opciót a rendelés során abban az esetben, amennyiben házhozszállítással szeretné megkapni a megvásárolt termékeket. A házhozszállítást több gyorsfutárszolgálat végzi az áru terjedelmétől függően. A házhozszállítási szolgáltatás nem ingyenes! A szállítási költség az egész ország területére 1500 Ft a szállítmány terjedelmétől függetlenül.
Amennyiben vásárlásának bruttó értéke meghaladja az 15.000 Ft-ot, abban az esetben magunkra vállaljuk a kiszállítási költséget.

Áruátvétel postán vagy MOL, illetve COOP Postaponton

A megrendelt terméke(ke)t átveheti az Önnek legkényelmesebben elérhető postán, MOL Postaponton vagy COOP Postaponton.
A rendelés során az átvételi mód (MPL Átvételi pont - Postahivatal, ill. MPL Átvételi pont - Postapont) megadása után válassza a lenyíló listából azt a postát vagy Postapontot, ahol az árut át szeretné venni.
A szállítási költség 1500 Ft, melyet magunkra vállalunk, ha a számlázott áruk értéke meghaladja a 15000 Ft-ot.

Fizetési feltételek

Cégünk az alábbi fizetési módokat ajánlja fel:
  • Készpénz: Személyes átvételnél, cégünk telephelyén
  • Utánvét: Fizetés az áru átvételekor készpénzben, vagy postai utánvéttel lehetséges. A fizetést Ön a szállítónál intézi.
  • Bankkártya: Személyes átvételnél, cégünk telephelyén
  • Előreutalás: Ön megrendeli a kívánt terméket, amelyről e-mail-ben vagy faxon küldjük számlánkat, amelynek ellenértékét bankján keresztül rendezheti.