menu
search
Termékek
Menü

MONITORFAL

MONITORFAL

Monitorfal tervezés és kivitelezés

A nagyméretű monitorfalak több kisebb monitor vagy touch érintő képernyő , képernyő összehangolásával adnak nagyméretű vizuális élményt, ami akár teljes falat beborító mozivászon méretben, vagy bármely más egyedi méretben is kiváló hang és képhatásokkal rendelkezik.

A monitorok kávaszélessége kicsi, így egységesebbnek hat a kép. A rendszer vezérlése és kábelezése, a jelminőség maximalizálása szintén a tervezésünk része. Egy monitor, képernyő mérete limitált, azonban egy monitorfal rendszer mérete meghatványozza a lehetőségeit!

A MONITORFAL LÉNYEGE

A monitorokat egymás mellé szerelve, speciális szoftverrel, összeépítéssel hangoljuk úgy, hogy minden monitor az adott képnek csupán egy részét jeleníti meg, így áll össze a több kisebb rész egy nagy egésszé. Nem pusztán a bemeneti jelet osztjuk el, és a konzolokat szereljük, ennél lényegesen nagyobb feladat a rendszer megfelelő kiépítése, vezérlése hardveresen és szoftveresen. Ehhez audiovizuális szakembereink kiváló segítséget adnak, illetve a későbbi karbantartásnál is számíthat ránk.

MONITORFAL BEMUTATÓTERMEKBE, ÜZLETEKBE, KÖZÖSSÉGI TEREKBE

Modern és látványos, életteli tereket hozhat létre, ha a terem egy, vagy akár több falán is összekapcsolt monitorrendszerrel, monitorfalon jeleníti meg multimédiás tartalmait, reklámszpotjait, valós idejű üzeneteit. Sokkal modernebb és egyszerűbb, mint bármely nyomtatott óriásposzter, vagy plakát.

MONITORFAL VEZÉRLŐTERMEKBE

Ipari felhasználásra a tűéles, nagyméretű képmegjelenítés elengedhetetlen eszköze, melyet kiválóan lehet integrálni meglevő vezérlőrendszereivel. Ehhez audiovizuális szakembereink segítik az Önök IT szakembereit, illetve akár komplett IT rendszereit, intelligens vezérlőrendszereit is telepíthetjük, melyének szerves része a monitorfal is.

A monitorfal előnyei:

  • Nagyon vonzó, látványos, gyorsan megtérülhet.
  • Gyorsan valós idejű üzeneteket, multimédiás tartalmakat adhat.
  • Előre programozható, központilag szerkeszthető.
  • Központilag felügyelhető és adminisztrálható.
  • Rugalmas, bővíthető, alakítható.

Ha digital signage-t, monitorfalat szeretne telepíttetni, vagy tájékozódna arról, hogyan érné meg Önnek a legjobban, mik a legújabb technikai megoldások, szívesen válaszolunk a kérdéseire, kalkulálunk Önnek előzetes felméréssel egyedi árajánlatot.


Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
visibility favorite_outline compare_arrows