menu
search
Termékek
Menü

SZAVAZÓRENDSZEREK

SZAVAZÓRENDSZEREK

Szavazógép, szavazórendszer

DEMOKRÁCIA UJJHEGGYEL

Szavazógéppel gyorsíthatja az ügymenetet, hiszen a körülményes, vitatkozós szavazatszámlás a múlté. Egyesületi, bizottsági üléseken, önkormányzatokban, részvényes-gyűléseken, mindenütt, ahol megoszlanak a vélemények, azonnal és megbízhatóan összegezni lehet a szavazatokat a nálunk vásárolható rádiófrekvenciás szavazórendszerekkel.
Szavazógép segítségével a titkos és nyílt szavazás egyformán lehetséges, hiszen chipkártya tárolja el a szavazó nevét. Természetesen súlyozott szavazatok nyilvántartására is alkalmas. A chipkártyák programozással mindenfajta csalás kizárható, de az is, hogy valaki ne tudjon élni jogaival (pl. Szavazás gyors egymásutánban, több szekcióban).

SZAVAZÓGÉP A PONTOS ÉS GYORS ADATOKÉRT

A távkapcsolóhoz hasonló, LCD-kijelzős, 10 gombos szavazógép a hagyományos szavazással járó bürokratikus nyűg helyett szinte a játék élményélt adják az értekezlet, ülés, konferencia résztvevőinek. Így lehetőség nyílik a vélemények árnyalt és mégis számszerűsíthető kifejezésére és pontos összegezésére az „igen–nem–tartózkodik” hármason túli opciókkal.

SZAVAZÓRENDSZERREL INTERAKTÍV ELŐADÁS, OKTATÁS IS LEHETSÉGES

A jó előadó mindig figyeli a hallgatóság reakcióit – vagy azok hiányát –, és eszerint menet közben tud változtatni a meggyőzés vagy a magyarázat módszerein. Szavazó-szavazatszámláló rendszereinknek köszönhetően a visszacsatolás megbízható, azonnali, gyors és részletes lehet.

HOGY NÉZ KI A GÉPI SZAVAZÁS A GYAKORLATBAN?

Az előadó bármelyik egység végén ellenőrizheti, a hallgatóság milyen arányban értette meg mondanivalóját, és hányan fogadták el érvelését. Az eredményeket grafikon formájában megjelenítheti, és ezt használhatja „ugródeszkának” az előadás következő szakaszában.
Szavazógépe jól illeszthető meglévő IT rendszeréhez. Ha szeretné, hogy tévedés és vitamentesen, gördülékenyen menjen a döntésfolyamat, akkor keresse kollégáinkat és a helyhez és az Ön igényeihez legjobban alkalmazható szavazógép típust helyezzük üzembe. A használatát be is tanítjuk, sőt a későbbi szervízt és karbantartásokat is elvégezzük.
Tárgyalótermek, üléstermek, oktatókabinetek technikai kiépítését, felújítását és rendszerfelügyeletét végezzük nagy tapasztalattal, speciálisan összehangolva a különböző gyártmányú, típusú készülékeket, hogy egységes egészként szolgálják az Ön igényeit.


Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
visibility favorite_outline compare_arrows