menu
search
Termékek
Menü

KONFERENCIATECHNIKA

KONFERENCIATECHNIKA

Kiscsoportos videokonferenciáktól a kongresszusokig

KONFERENCIATECHNIKA

Konferenciatermek, tárgyalótermek technikai felépítését, műszaki berendezését, átalakítását és felügyeletét végezzük a legmagasabb színvonalon. Konferenciatechnikában a legújabb és leggazdaságosabb rendszereket építjük meg és tanítjuk be a használatát, akár úgy, hogy laikusok is kezelni tudják.

VIDEOKONFERENCIA - NINCS TÖBBÉ TÁVOLSÁG

Hol vannak már az idők, amikor külföldi üzletfeleivel csak időigényes levelezéssel, nehézkes telefonálás útján – vagy költséges meghívásokkal, kiutazásokkal tudta tartani a személyes kapcsolatot... Ma már kilométerek ezreit legyőzve módja nyílik azonnali, személyes kommunikációra.

VIDEOKONFERENCIA ESZKÖZÖK - FELMÉRJÜK, KISZÁLLÍTJUK, BEKÖTJÜK, BETANÍTJUK

Egy saját videokonferencia terem felszerelése már rövid távon kifizetődő. Sokféle audio és vizuáltechnika kapható, ám ezek egységes rendszerré építését érdemes szakértővel elvégeztetni. Így akár spórolhat is kompromisszumok nélkül.

A fennakadás nélküli videokonferencia érdekében felmérjük a meglévő technikai adottságokat, és a követelményekhez igazodva a legkorszerűbb, megbízható eszközökkel szereljük fel irodáját, konferenciatermét, oktatókabinetjét. A nálunk megvett eszközöket munkatársaink integrálják cége IT-rendszeréhez – Önnek nem lesz gondja azzal, melyik kábelt hová kell bekötni. A videóókonferencia kezelését is betanítjuk igény szerint.

KONFERENCIA HANGTECHNIKA – HIBÁTLAN, ÉLETHŰ HANGZÁS

A sikeres tárgyaláshoz, a zökkenőmentes együttműködéshez szükség van arra, hogy a hangminőség tökéletes legyen – így az Ön szakértelme technikai akadályok nélkül érvényesül! A fölösleges viták elkerülésére és a könnyebb folytatás érdekében gondoskodunk a teljes hangrögzítés eszközeiről, hasonlóan hibátlan minőségben.

RENDEZVÉNY HANGTECHNIKA

Professzionális berendezéseinkkel gondoskodunk arról, hogy a megbeszélés kényelmét semmi se zavarja meg. A kommunikáció gyors és zökkenőmentes, a konferenciát kulturáltan levezényelheti berendezéseink segítségével, mindenki számára élvezetes és érthető lesz minden szó.

Résztvevői határok nélkül hangosíthat egy kamaratermet, de akár több száz, vagy ezer fős rendezvényt is.

RENDSZERSZEMLÉLET

A tárgyalóterem kialakítása, a konferencia profi hangosítása sokféle, egyre modernebb eszköz harmonikus, rendszerbe való illesztésének köszönhetően működik. Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb.

Önnek ezentúl csak a mondanivalójával kell foglalkoznia, a technikai dolgokat bízza ránk! Kérjen ingyenes szaktanácsadást, mindig van több jó megoldás, segítünk választani!


Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
%
ÚJ!
Kifutó