menu
search
Termékek
Menü

INTERAKTÍV MEGOLDÁSOK

INTERAKTÍV MEGOLDÁSOK

Interaktív kijelzők és csapatmunka

Cégünk oktatótermek, tantermek, üléstermek műszaki tervezésével és kialakításával, bővítésével, rendszerfelügyeletével foglalkozik. Több gyártó többféle eszközét illesztjük rendszerbe amivel intelligens, interaktív megoldásokat kínálunk.

INTERAKTÍV TÁBLA

A modern, kreatív oktatásban elsődleges szerep jut egy olyan eszköznek, mellyel a tanulók felé a tanár sokféle formában tudja közvetíteni az információkat. Interaktív oktatási és IT rendszerek telepítésével hatalmas lépést tud megtenni, gyorsabban tud haladni. Ezeket a rendszereket azonban csakis professzionális audiovizuális szakismerettel rendelkező, megbízható segítséggel érdemes beszerezni, telepíteni és üzemeltetni. Saját beszerzési forrásainknak hála, a legjobb interaktív tábla és interaktív kijelző árakat tudjuk biztosítani.

KOLLABORÁCIÓ - SOKKAL TÖBB, MINT HANGTECHNIKA

Az „együtt gondolkodás” közhelyből és elméleti lehetőségből valósággá válik interaktív eszközeink segítségével. Kreatív megbeszélések, ötletbörzék alkalmával mód nyílik az azonnali, mindenkinek látható jegyzetelésre, visszajelzésre, korrigálásra, ötletek bedobására és törlésére – mindezt közös felületen, megkönnyítve a vitát és az együttműködést.
Vége az unalmas összefoglalásoknak, a „hogy is gondoltad?”-kérdéseknek: mindenki látja és visszakeresheti, mit gondol a munkatársa.

INTERAKTÍV OKTATÁS ÉS KONFERENCIATECHNIKA

A részvevők létszámának, a munka, megbeszélés céljának és az Ön igényének megfelelő felületet kínálunk: interaktív kijelzőket, táblákat, megjelenítőket. Ezeken a résztvevők – mindegy, hogy egy helyiségben vagy egymástól több ezer kilométerre – akár érintéssel is beleszólhatnak az alkalmazásokba, tollal jegyzetelhetnek, törölhetnek, kiemelhetnek szövegeket. Közben, mint a megszokott számítógépükön, dokumentumokkal dolgozhatnak, interneten kereshetnek, új információkat emelhetnek be.

TÖBB SZINTES AUDIOVIZUÁLIS KAPCSOLAT, KÉPTECHNIKA, HANGOSÍTÁS

Hardvereinkkel az interaktív kollaboráció távoli résztvevői között fennakadás nélküli audiovizuális kapcsolat létesíthető, élőben is megbeszélhetik, ami a kijelzőn megjelenik. Ez az eszköztár kiválóan alkalmas konferenciákon távolról irányított előadások megtartására.
Interaktív oktatótermek, tantermek, üléstermek audiovizuális műszaki kialakításával, bővítésével, rendszerfelügyeletével foglalkozunk.
Márkafüggetlenül keressük a legjobb megoldásokat. Oktatóterem, tanterem berendezéshez, interaktív tábla vásárlás előtt kérdezzen kollégáinktól!


Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
visibility favorite_outline compare_arrows