menu
search
Termékek
Menü

DIGITÁLIS PLAKÁT

DIGITÁLIS PLAKÁT

Modern, stílusos hírdetések

MÉG MINDIG EGY KITŰZŐT HASZNÁL ÜZENETEIHEZ?

SENKI SEM VESZI FIGYELEMBE HIRDETÉSEIT, AMIT KÖZHÍRRÉ SZERETNE TENNI?

ELAVULT ÉS NEM VONZÓ KOMMUNIKÁCIÓS MÓDSZEREK KERETÉBEN MŰKÖDIK CÉGE?

UNALMAS ÉS STATIKUS ÜDVÖZLŐ ÜZENETÉT LÁTJÁK LÁTOGATÓI, ÜGYFELEI?

A digitális posztereket számos alkalmazásra használhatja, például termék megjelenítésére, reklámokra, étlapok bemutatására, munkavállalói kommunikációra, üdvözlő üzenetekre. A tartalom frissítését távolról, vagy közvetlenül a kijelzőn keresztül lehet frissíteni USB-n keresztül.

Az önálló digitális Plakátok egy ipari kijelzőt tartalmaznak, melyek stílusosan néznek ki, gyorsan telepíthetőek, kiváló minőségű tartalom jeleníthető meg rajtuk. Méretük, felszerelhetőségük szabadon variálható, így bármilyen körülmények között rendszerbe állíthatóak.

A tartalom egy belső memórián keresztül a vagy egy USB memóriáról üzemeltethető, illetve lehetőség van távoli elérésre is. Az eszközök belső memóriával rendelkeznek, amelyek szabadon tölthetőek fel tartalommal.

A digitális plakátjaink kiváló minőségű FullHD vagy 4K panelt és robosztus ipari alkatrészeket tartalmaznak, hogy képesek legyenek, akár a hét inden napján 24 órában működni, ellentétben a normál kereskedelmi TV készülékekkel, amelyek célja, hogy egy pár órát használjuk naponta.

A kijelzőn minden funkció automatizálható, a be és kikapcsolás, lejátszási idők, a diák kezdési és befejezési ideje.

A digitális plakátok felhasználási területe igen széles: kiskereskedelmi; közszolgálati- mint kórházak, pénzügyi intézmények vagy szórakozóhelyek edző teremek, mozik, ahol szükséges a folyamatos tartalom szolgáltatás pl: képeket, videót vagy szövegek.


Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
visibility favorite_outline compare_arrows