menu
search
Termékek
Menü

Vásárlási információk

Üzletszabályzat

A megvásárolni kívánt termék jellemzőit az adott termék adatlapjára kattintással ismerheti meg. Cégünk mindent elkövet, hogy téves információk ne kerülhessenek fel az oldalra, azonban az ismertető leírás esetleges pontatlanságaiért, illetve a termék mellett látható képek valódiságáért nem vállalunk felelősséget. A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára vagy kérje kollégáink segítségét.
 
Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, amelyek nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Amennyiben bármilyen okból téves ár jelenne meg a webáruházban, az áru elküldése előtt munkatársunk további egyeztetés céljából felveszi Önnel a kapcsolatot a regisztrációkor / vásárláskor megadott elérhetőségei valamelyikén, továbbá az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
 
Az AVSpecialista Kft. a vásárlók személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik félnek nem adja tovább, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az AVSpecialista Kft. alvállalkozójaként tevékenykedik (pl. fuvarozó). Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük.
 
Megrendelését a rendelés feladásától számított 3 órán belül a visszaigazoló e-mail-ben található "Rendelés lemondása" linkre kattintva minden következmény nélkül lemondhatja! A fent említett 3 órán túli lemondás esetén az AVSpecialista Kft. a lemondott áru értékének 20%-át jogosult a lemondástól számított 8 napon belül felszámítani! Megrendelés lemondásnak minősül az is, ha a megrendelő a megrendeléstől számított 8 napon belül a megrendelés értékét nem fizeti ki. Bármilyen lemondással kapcsolatos probléma esetén küldjön e-mailt a info@avspecialista.hu e-mail címre, vagy érdeklődjön a 364-1939 telefonszámon!
 
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket - amennyiben az raktáron van - 1-3 napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át. Házhozszállítás esetén, kérjük hogy a térmék(ek) átvételkor a futár jelenlétében minden esetben tételesen ellenőrizze azok sértetlenségét, a csomagban található egyéb kiegészítőket, és a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben a csomag sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot.

Szállítási díj

Bruttó 15.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén díjtalan. Bruttó 15.000 Ft alatti megrendelés esetén bruttó 1000 Ft szállítási díjat számolunk fel.

Elállás joga

Abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti. Ügyfélszolgálatunkat az info@avspecialista.hu e-mail címen érheti el.