menu
search
Termékek
Menü

Rendszerintegráció

Oktatástechnikai rendszerek

Minden ember más és más, mindenkinek mások az elvásárai. Miért pont az iskolák lennének egyformák. Az oktatási intézmények egyéni igényeire szabottan megtervezzük azok berendezéseit, rendszereit, a nyelvi labort vagy akár az iskolarádiót is. A tanítást és a tanulást könnyítő korszerű berendezések mellett a hagyományos oktatási eszközöket és kellékanyagokat is megtalálja kínálatunkban.
Oktatástechnikai kínálatunk
Ajánlatkérés
 

Tolmács és konferenciatechnika

Nemzetközi konferenciák eredményes lebonyolításának elengedhetetlen eszköze az egyszerűen kezelhető tolmács- és konferenciarendszer. Tolmácskészülékeink alapja az a digitális, többcsatornás, kompakt rendszer, amely vezeték nélkül, szimultán akár 31 + 1 nyelven is működik. Íme néhány példa konferenciairányítási rendszerünk nagyszerűségére!
A modulok és az alkatrészek egymással kombinálhatóak, így teljes mértékben cégének sajátos igényeire tudjuk formálni a működését. A készülék funkciói felcserélhetőek, így az elnök és a résztvevők bárhova ülhetnek, hiszen a tárgyalóegység könnyen mozgatható.
A küldöttek felszólalása egyetlen gombbal vezérelhető, a mikrofonok hajlékony gégecsövének köszönhetően pedig azokat a felszólalók termetéhez igazíthatja. A készülékek fülhallgatóval csatlakoznak, így a résztvevők jól hallják egymást. A kiváló hangminőségű renszer segítségével minden szó pontosan érthető.
A konferenciaszervezést és -irányítást a számítógép vezérli, ezáltal a tárgyalást megelőző és az azt követő tevékenységek is leegyszerűsíthetőek. Az érintőképernyő lehetővé teszi a szavazást, valamint a mikrofonok központi irányítását. A megfelelő szoftver használatával pedig különböző alkalmazásokkal bővíthető a rendszer. Az Ön igényének megfelelően fix és mobilizálható változatot is tervezünk.
Ajánlatkérés
 

Prezentáció technika, tárgyaló termek kialakítása

Vállaljuk tárgyalótermek vizuáltechnikai eszközökkel (projektor, valamint a hozzá tartozó kiegészítők: vetítővászon, konzol, hangosítás, kábelezés) való felszerelését. Legyen saját moziterme otthon! Igény szerint, egyedi elvásárok alapján építjük ki otthoni házimizoirendszerét.
Ajánlatkérés
 

Ipari megjelenítő rendszerek

Cégünk vállalja nagyfelbontású digitális és analóg jelek nagy távolságba történő eljuttatását. A hét minden napján, annak minden órájában folyamatosan működő eszközöket (LCD/plazma kijelző, projektor) telepítünk, akár szélsőséges körülmények közé is.
Ajánlatkérés
 

Videokonferencia rendszer

Cége sajátos igényeinek megfelelően építjük ki a videokonferencia hálózatát, melynek segítségével költséghatékonyan küzdheti le az országok, sőt akár földrészek közötti távolságot. Nemzetközi videokonferencia rendszer építünk kiváló kép- és hangminőségben, több helyszínnel és interaktív kép- és hangkapcsolattal az Ön igényeinek megfelelően. Nézzen a tárgyalópartnere szemébe a videokonferencián is! A rendszer segítségével nem kell lemondania a tárgyalás egyik legfontosabb eleméről, a szemkontaktusról.
Ajánlatkérés
 

Eszközbérlés

Cégünknél nem csak vásárlásra van lehetősége, hanem bére is veheti a professzionális vetítés-, hang- és konferenciatechnikai eszközöket. Ügyfeleinknek így azokat a legmodernebb eszközöket tudjuk biztosítani, melyek leginkább megfelelnek az aktuális körülményeknek. Lehetősége nyílik értekezletek, konferenciák, sajtótájékoztatók, prezentációk és kiállítások teljes körű vizuál-, hang- és konferenciatechnikai lebonyolítására, irodákban, üzletekben, hotelekben vagy előadótermekben, mindig a legmodernebb technikával!
Ajánlatkérés
 

Bemutatóterem

Amennyiben szeretné az általunk forgalmazott termékeket és rendszereket személyesesn is szemügyre venni, szeretettel várjuk kedves ügyfeleinket bemutatótermünkben, mely hétfőtől péntekig 9-17 óráig tart nyitva. Kérjük Önöket, hogy a termékbemutatóra szíveskedjenek időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségek valamelyikén: 06-1/364-1939, 06-70/703-1644 telefonszámokon, vagy az info@avspecialista.hu emailcímen.
Időpontot kérek