menu
search
Termékek
Menü

FEJHALLGATÓ RENDSZER

FEJHALLGATÓ RENDSZER

A Quail Digital vezeték nélküli fejhallgató-rendszerünk páratlan, kiváló minőségű csapatkommunikációt biztosít!

Célja a csapat termelékenységének javítása a kiskereskedelemben, a vendéglátásban, egészségügyben, raktárakban, gyártócsarnokokban és az üzleti életben. A fejhallgatók segítségével a személyzetet pontosabb és gyorsabb információkat nyújthat az ügyfeleknek.

AZ ALÁBBI FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEKRE AJÁNLJUK TERMÉKEINKET:

VENDÉGLÁTÁS- GYORSÉTTERMI SZOLGÁLTATÁS - PRO9 FEJHALLGATÓ RENDSZER

A Pro9 egy többcsatornás fülhallgató, amelyet egy- és kétsávos rendszer, mely alkalmas például a kültéri (drive-thru) történő megrendelésekhez és éttermi asztalok kiszolgálásához szükséges kommunikációra, ugyanazon a fülhallgatón keresztül.


A rendszeren használható fejhallgatók száma nincs korlátozva, az érintés nélküli regisztráció és a Puresound zajcsökkentés jelentősen javítja a felhasználói élményt.

KISKERESKEDELEMI ÉS KÖZÖSSÉGI FELHASZNÁLÁS - PRO10 FEJHALLGATÓ RENDSZER

A fejhallgató- rendszer része a könnyű vezeték nélküli digitális fejhallgató, amelyet akár 30 felhasználó tud egyszerre használni. Lehetőség van a fejhallgatók egyéb integrációjára pl. biztonsági felügyelettel, pénztárakkal, ügyfélszolgálati pontokkal és passzív riasztórendszerekkel.


A rendszer a kiváló minőségű 1,88-1,90 GHz frekvenciasávon működik, hatótávolsága és lefedettsége meghaladja a 200 000 négyzetmétert.

EGÉSZSÉGÜGY- PRO11 FEJHALLGATÓ RENDSZER

„A biztonság a jó kommunikációról szól. Alapvető fontosságú, hogy a személyzet tisztában legyen a meghozott döntésekkel. A fejhallgatók javítják ezt a folyamatot ”


A Quail Digital Pro11 Healthcare fejhallgató-rendszer lehetővé teszi a csapatok számára, hogy kihangosítva beszéljenek külső helyszínnel és/ vagy a szomszédos helyiségekkel - nincsenek emelt hangok vagy erőlködés a halláshoz, csak tiszta, nyugodt kommunikáció a csapat minden tagja között, csökkentve a stresszt ami jobb munkakörnyezetet teremt.


Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
visibility favorite_outline compare_arrows