menu
search
Termékek
Menü

TEREMFOGLALÁSI RENDSZER

TEREMFOGLALÁSI RENDSZER

Használja ki hatékonyan tárgyalóit!

A teremfoglaltság jelző rendszer akár egy tetszőleges méretű érintőképernyő (touch screen), amely a tárgyaló terem külső falán helyezkedik el. Az eszköz kapcsolódik az informatikai belső hálózaton keresztül a levelező szerverhez, egyéb szoftverre nincs szükség. A terem foglaltságát a levelező rendszer naptárjában, valamint a kijelzőn is megtekinthető és ugyan így foglalás is kezdeményezhető. A terem státusza messziről látható a színes háttér és kijelző világításának köszönhetően. A kijelző testreszabható és pin kódos, egyéni jogosultságok is beállíthatóak.

Rugalmasság: ha elhúzódik a tárgyalás, azonnal változtatható az időpont, bármikor törölhető, áthelyezhető a megbeszélés.

A kijelző oldala mentén elhelyezkedő LED sávokkal ragyogó fénybe boríthatja az éppen elhaladó látogatókat. Ezzel a technológiával jelezheti, hogy szabad-e a tárgyalóterem, vagy egyszerűen csak feltárhatja vállalkozása számára a tartalomszolgáltatás egy színpompás, új dimenzióját

Egyszerűbb telepítés a Power-over-Ethernet segítségével

Tegye egyszerűbbé a telepítést a Power-over-Ethernet technológia segítségével, amelynek révén az energiaellátás és csatlakoztathatóság egyetlen ethernet vonalon keresztül valósul meg. Ez egyszerűbb telepítést eredményez, mivel nincs szükség hozzá hálózati adapterre. A kijelzőket kicsi, nehezen hozzáférhető helyekre is telepítheti, ezzel rugalmasabb és alkalmazkodóbb környezetet teremtve. Azok pedig, akik nem szeretnék alkalmazni a Power-over Ethernet technológiát, egy hálózati adaptert is találnak a dobozban.

Beépített WiFi és Bluetooth

Kommunikáljon vezeték nélkül a beépített WiFi-n és Bluetooth-on keresztül, vagy egyszerűsítse a tartalmak vezérlését a tartalmak vezeték nélküli letöltésével.

Egyszerűbb telepítés a beépített fali rögzítő segítségével

A beépített fali rögzítővel időt és pénzt takaríthat meg. A kijelző hátsó részébe épített rögzítőnek köszönhetően azonnal telepítheti a kijelzőt – akár egyenesen a dobozból.



Keressen most, kérjen bővebb felvilágosítást!

Telefonszám: +36 1 700 4393

Szolgáltatásaink

Cikkszám: {{item.CIKKSZAM}}
{{item.CIKKNEV}}
visibility favorite_outline compare_arrows