Audio Visual Specialista

Termékcsoportok

DIGITAL SIGNAGE RENDSZEREK

2021. 01. 01.

Videófalak, reklámkijelzők

 

A kép és hangtechnika meghatározza életünket. Életkortól, képzettségtől függetlenül nincs ember, akinek a tekintetét ne vonzaná jobban a képernyő, a változó digitális felirat, mint az ugyanakkora nyomtatott kép vagy szöveg. A fix kép ugyanis „csak úgy ott van”, monitoron, kijelzőn, az ügyfél, vevő, konferencia-résztvevő viszont feltételezi, hogy vetítőfelületen történik is valami. Mi pedig gondoskodunk arról, hogy történjék.

A boltban, bemutatóteremben sokkal nagyobb valószínűséggel figyelünk a monitoron megjelenített árureklámra, egy videófalra, mint akár a legjobb papírplakátra. A vizuális reklám, mindig hatékonyabb: intelligens vezérlésű Digital Signage rendszereinkben tűéles képek, sztereó hangok élményét adjuk

Sokakat a feltételezett magas ár riaszt vissza a Digital Signage használatától. Valójában a szükséges eszközök ára folyamatosan csökken, és ha meggondoljuk, a sok egyszeri kiadás nem is feltétlenül olcsóbb az egyszeri tartósnál. Az Ön igényeit felmérve mi gondoskodunk a legkifizetődőbb videófal rendszer felállításáról, a megfelelő központi egység, szoftver, a célhoz legjobban illő kijelzőtípus (információs kijelző, LCD, LED, hangrendszerek, stb.) kiválasztásában és összeillesztésében.

Kosár
0 tétel: bruttó:  0 Ft
Kosár tartalma