menu
search
Termékek
Menü

Vásárlási és szállítási feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket átveheti személyesen telephelyünkön vagy kérheti azok házhozszállítását.

Személyes átvétel

Megrendelése feladása előtt válassza ezt az opciót. Amennyiben nagyobb mennyiségű árut rendelt, vagy ha csak gyorsan szeretne végezni, kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel várható érkezését, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk kiszolgálni.

Házhozszállítás

Válassza ezt az opciót a rendelés során abban az esetben, amennyiben házhozszállítással szeretné megkapni a megvásárolt termékeket. A házhozszállítást több futárszolgálat végzi az áru terjedelmétől függően. A házhozszállítási szolgáltatás nem ingyenes! A szállítási költség az egész ország területére 1 500 Ft, nagy méretű csomagok (pl. vetítővásznak, interkatív táblák) esetén 9 900 Ft.

Áruátvétel GLS csomagpontokon

A megrendelt terméke(ke)t átveheti az Önnek legkényelmesebben elérhető csomagponton.
A rendelés során az átvételi mód (GLS csomagpont) megadása után válassza a lenyíló listából azt a csomagpontot, ahol az árut át szeretné venni.

Fizetési feltételek

Cégünk az alábbi fizetési módokat ajánlja fel:
  • Készpénz: Személyes átvétel esetén cégünk telephelyén
  • Utánvét: Házhozszállítás esetén fizetés az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvétes fizetés díja 490 Ft, nagy méretű csomagok esetén 2 000 Ft.
    Az utánvéttel fizethető max. összeg 499 999 Ft. Amennyiben rendelésének végösszege ennél nagyobb, kérjük, válassza az online bankkártyás vagy előre utalásos fizetési módokat.
  • Bankkártya: személyesen cégünk telephelyén, házhozszállítás esetén a szállítónál vagy a webes rendelés során (online bankkártáys fizetés).
  • Előreutalás: Ön megrendeli a kívánt terméket, amelyről e-mail-ben küldjük az előlegbekérőt.